Després d’anys d’experiència en el transport de residus, vàrem evidenciar que el trasllat directament a l’abocador suposava un impacte ambiental massa gran. A causa d’això, a Centre de Triatge Barcelona vam crear una planta pròpia de Transvasament i Reciclatge, on separem i valorem tots els residus possibles. Una labor que dispensem des d’una posició geogràfica estratègica avalada amb les certificacions oficials necessàries per a la correcta gestió dels residus

Tipologia de sectors

A més de la fracció més gran, la pètria, a Centre de Triatge Barcelona també valorem altres tipus de residus com ara són el cartó, el paper, la fusta, alguns tipus de plàstics, diferents metalls, etc. La part més petita de la totalitat, la no valoritzable, es transporta a abocadors Gestors autoritzats. Estem implicats a minimitzar l’impacte mediambiental dels residus.

Si precisa informació de la solució més adequada sobre qualsevol mena de residu i el tractament contacti amb nosaltres, estarem encantats en atendre la seva sol·licitud.

Centre de Triatge Barcelona, S.A.
Polígon Industrial Zona Franca,
carrer D, sector B, 60
08040 Barcelona
Tel. +34 902 570 084 / + 34 931 293 082
info@ctb.cat