CTB: EL PARTNER IDONI PER A LA GESTIÓ DE RESIDUS

El centre de Transvasament i Reciclatge de Centre de Triatge Barcelona va ser el primer situat al terme municipal de Barcelona. Estem ubicats al polígon industrial de la Zona Franca, la qual cosa representa una situació estratègica per als residus de l’àrea metropolitana. Des d’aquí facilitem als nostres clients la correcta gestió dels residus, avalant tota l’activitat amb el compliment rigorós de normes i certificacions oficials.

Normes / Certificacions

La nostra activitat de Gestor de Residus està autoritzada per la Generalitat de Catalunya amb el codi de Gestor E-790.02, i el nostre compromís amb el medi ambient ens ha portat a certificar el nostre Sistema de Gestió Ambiental mitjançant la Norma ISO 14001 per l’empresa certificadora DNV

Una situació estratègica privilegiada

Centre de Triatge Barcelona està situat en una posició geogràfica estratègica, al polígon industrial de la Zona Franca de Barcelona. Un punt essencial de comunicacions per a Barcelona i l’àrea metropolitana, la qual cosa facilita la reducció de l’impacte mediambiental del transport dels residus a la nostra planta de transvasament i reciclatge.

Centre de Triatge Barcelona, S.A.
Polígon Industrial Zona Franca,
carrer D, sector B, 60
08040 Barcelona
Tel. +34 902 570 084 / + 34 931 293 082
info@ctb.cat